ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

Η σημερινή κυβέρνηση όπως και οι προηγούμενες με τη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής και τη φοροληστεία που επιβάλει στα λαϊκά στρώματα έχει οδηγήσει όλους τους κλάδους των εργαζομένων σε τραγικά αδιέξοδα.

Σαν γονείς που πλήττονται τα εργασιακά, ασφαλιστικά και κοινωνικά μας δικαιώματα  συμπαραστεκόμαστε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε εργαζόμενο που αντιστέκεται και αγωνίζεται με όποια μορφή πάλης επιλέξουν τα συλλογικά του όργανα.

Θεωρούμε αυτονόητο το δικαίωμα όλων των εργαζομένων να αγωνίζονται ώστε να μπορούν να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες τους.

Σαν ΑΣΓΜΕ απαιτούμε εδώ και τώρα το Υπουργείο Παιδείας να πάρει πρωτοβουλία για την ναύλωση αεροπλάνων ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές που βρίσκονται στις πολυήμερες εκδρομές του να επιστρέψουν στα σχολεία τους και στα σπίτια τους. Το όποιο οικονομικό κόστος που αφορά την επιπλέον παραμονή, διατροφή μέχρι τη λύση της ναύλωσης αεροπλάνων καθώς επίσης και το κόστος της ναύλωσης να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η κυβέρνηση της οποίας η πολιτική κινητοποιεί και ξεσηκώνει τους εργαζόμενους.