Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της 8 Δεκέμβρη

...υπάρχουν εποχές που οι ανάσες γίνονται θύελλες και οι άνθρωποι τιτάνες, υπάρχουν εποχές που δεν ζήσαμε ακόμα γιατί δεν τις τολμήσαμε!

Όλα αυτά τα χρόνια της οικονομικής κρίσης και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ξήλωσαν όλα τα δικαιώματα που κέρδισαν οι γονείς και οι παππούδες μας με τους σκληρούς, αιματηρούς και πολύχρονους αγώνες τους. Τώρα οι «νέοι σωτήρες» ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με τις οδηγίες πάντα της ΕΕ και των πλουτοκρατών, συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο γκρεμίζοντας ό,τι είχε απομείνει όρθιο σε εργασιακά, κοινωνικά, ασφαλιστικά, μορφωτικά και δημοκρατικά δικαιώματα.
Σήμερα ο πλούτος και τα υλικά αγαθά αφθονούν, η τεχνολογία και η επιστήμη καλπάζει και για εμάς μεγαλώνει η φτώχεια, η ανεργία, ο υποσιτισμός, οι αρρώστιες και η σύγχρονη αμορφωσιά. Τα μέτρα που παίρνουν είναι χωρίς τελειωμό και μας φέρνουν σ’ αδιέξοδα, απελπίζουν τις οικογένειες μας. Η οικονομική κρίση μας έχει γονατίσει, ενώ οι υπεύθυνοι για την κρίση θησαυρίζουν και επιχορηγούνται με δισεκατομμύρια.
Φτάνει ως εδώ!
Γονιέ, άνεργε, εργαζόμενε με ελαστικές σχέσεις εργασίας, μικρέ επαγγελματία και βιοτέχνη, μικρομεσαίε αγρότη, δάσκαλε, μαθητή και φοιτητή: -τι περιμένεις;
«Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα σας κάνουν; Κι ότι οι αχόρταγοι κάτι θε να σας δώσουν;»

Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργία της 8 Δεκέμβρη.

Λέμε ΟΧΙ στα λίγα. Βροντοφωνάζουμε ΟΧΙ στην ανεργία, τους μισθούς πείνας, στην σύνταξη-επίδομα πτωχοκομείου, στις ελάχιστες παροχές υγείας, παιδείας, πρόνοιας. Διεκδικούμε την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας, διεκδικούμε την ζωή!

 

Συμμετέχουμε στην απεργία – 8 Δεκέμβρη (pdf)