Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) εύχεται καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλή πρόοδο σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις!

Το μακρινό και τ’ άπιαστο καλά  το μοιραζόμαστε. Να ’τανε και το κοντινό μας έτσι. Γ. Ρίτσος

Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας (ΑΣΓΜΕ) εύχεται καλή επιτυχία, καλή δύναμη και καλή πρόοδο σ’ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις!

Μετά από ακόμα μια δύσκολη σχολική χρονιά, με τα  προβλήματα της εκπαίδευσης  να παραμένουν άλυτα και την αντιλαϊκή εκπαιδευτική πολιτική να συνεχίζεται, οδηγείστε και φέτος στις εξετάσεις έχοντας διανύσει μια χρονιά γεμάτη πίεση, άγχος, προσωπικές θυσίες και πολλές δυσκολίες. Πάντα δίπλα σας, οι οικογένειές σας που, παρά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που βιώνουν εδώ και πολλά χρόνια, συνεχίζουν να αγωνίζονται για να σας προσφέρουν το καλύτερο δυνατό.

Ως γονείς, έχοντας μεγαλύτερη εμπειρία ζωής και έχοντας συχνά βρεθεί στην ίδια ή σε παρόμοια θέση με εσάς,  γνωρίζουμε ότι :

  1. Ο δρόμος της ζωής για όλους σας, μαθητές και μαθήτριες, είναι μακρύς και δεν καθορίζεται από την επιτυχία ή αποτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις. Όμως με εφόδια την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, τη  συλλογικότητα και τον αγώνα μπορείτε να κάνετε τα όνειρά σας για μια καλύτερη ζωή πραγματικότητα!
  2. Ανεξάρτητα από την πορεία που θα ακολουθήσει ο καθένας και η καθεμιά μετά τις εξετάσεις, χρειάζεται είτε σαν  μελλοντικοί σπουδαστές να παλέψετε για τα όνειρά σας, διεκδικώντας δυναμικά το δικαίωμά σας στη μόρφωση είτε σαν εργαζόμενοι να διεκδικήσετε εργασία χωρίς μειωμένα ωράρια και μισθούς πείνας και με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα.

Τη μάχη των εξετάσεων να τη δώσετε με ψηλά το κεφάλι, γεμάτοι  αισιοδοξία και καθαρό μυαλό.

Μην ξεχνάτε ότι τη ζωή και το μέλλον δεν θα σας τα χαρίσει κανείς, τα κατακτάτε μόνοι σας!!!

Καλή επιτυχία.

 

ΙΟΥΝΙΟΣ 2018

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ04062018_asgme_panelladikes