ΑΣΓΜΕ: Τα οράματα του Νοέμβρη επίκαιρα όσο πότε άλλοτε !!!

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές,

Οι αγωνιστικές παρακαταθήκες του λαού και της νεολαίας δεν μπαίνουν στο γύψο με διατάγματα και απαγορεύσεις συναθροίσεων άνω των τεσσάρων ατόμων «καθ’ άπασαν την επικράτειαν».

Το οργανωμένο λαϊκό κίνημα γνωρίζει πώς οι διεκδικήσεις για «ψωμί παιδεία ελευθερία» πάνε παράλληλα με τη διεκδίκηση για υγεία και μέτρα στήριξης για το λαό μας.

Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Εμπνεόμαστε από τις παραδόσεις της και τα ανεκπλήρωτα συνθήματά της. Αντιστεκόμαστε στην ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής.

Αποτελεί ατομική και συλλογική μας ευθύνη να μην μείνουμε με το στόμα κλειστό εμπρός στις εγκληματικές κυβερνητικές ευθύνες που αντί να στηρίξoυν την εκπαίδευση την έθεσαν σε αναστολή. Να διεκδικήσουμε να παρθούν έκτακτα μέτρα για την ασφαλή επαναλειτουργία όλων ανεξαιρέτως των σχολείων με όλους τους όρους προστασίας. Όχι άλλη μια σχολική χρονιά χαμένη.

Ως ΑΣΓΜΕ θεωρούμε πως ο λαός μας παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και την επιχείρηση καταστολής που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, θα βρει τους τρόπους να τιμήσει και φέτος την εξέγερση του Νοέμβρη του 73. Να διαδηλώσει, παρά τις απαγορεύσεις, με ασφάλεια και με όλα τα μέτρα προστασίας και να φωνάξει δυνατά «Ο Νοέμβρης ζει»!

Τιμάμε την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Μένουμε δυνατοί. Όχι σιωπηλοί.

ΑΣΓΜΕ: Τα οράματα του Νοέμβρη επίκαιρα όσο πότε άλλοτε !!!