ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 10-1-2022 ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ

Η κυβέρνηση και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για άλλη μια φορά αντιμετωπίζουν με πλήρη αδιαφορία και αναλγησία την επάνοδο των μαθητών στα σχολεία μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων ενώ η πανδημία καλπάζει με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα τη μέρα. Ανάμεσά τους βρίσκονται πια και πολλά παιδιά.

Όλα πια η κυβέρνηση τα εναποθέτει στην ατομική ευθύνη !

Δύο χρόνια τώρα δεν υλοποιήθηκε κανένα από τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας όπως η μείωση των μαθητών ανά αίθουσα και τα δωρεάν rapid tests έξω από τα σχολεία.

Να σημειώσουμε ότι πολλοί γονείς στη Βόρεια και Νότια Κέρκυρα αναγκάζονται να πληρώνουν μέχρι και 100 ευρώ το μήνα για rapid tests σε ιδιωτικά εργαστήρια καθώς οι δωρεάν έλεγχοι του ΕΟΔΥ στην Β. Και Ν. Κέρκυρα είναι σπάνιοι.

Επίσης,υπάρχουν σχολεία στην Κέρκυρα στα οποία δεν θα λειτουργήσει το ολοήμερο πρόγραμμα από Δευτέρα  καθώς πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΑΥΤΑ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΣΕΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΜΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

ΑΜΕΣΑ :

  • ΜΕΙΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΝΑ ΤΜΗΜΑ
  • ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ
  • ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΩΡΕΑΝ RAPID TESTS ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΟΔΥ
  • ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 10-1-2022