ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ

Η σημερινή πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας συνεχίζει στην ίδια ρότα με τους προκατόχους της και αρνείται να δεχτεί συνάντηση με την ΑΣΓΜΕ. Εδώ και 3 μήνες αρνείται να απαντήσει σε αίτημα της ΑΣΓΜΕ για συνάντηση με την Υπουργό κ. Ν. Κεραμέως για τα οξυμένα προβλήματα της Παιδείας, παρά τις συνεχείς ενοχλήσεις μας.

Η έλλειψη εκπαιδευτικών και βοηθητικού προσωπικού, η υποχρηματοδότηση των σχολείων, οι ελλείψεις σε κτιριακές υποδομές, η έλλειψη αντισεισμικής θωράκισης των σχολειών, αλλά και το περιεχόμενο της μόρφωσης, είναι μια καθημερινότητα που δυσχεραίνει την μόρφωση των παιδιών μας.

Απέναντι σε όλα αυτά,  η ΑΣΓΜΕ, το τεταρτοβάθμιο θεσμικό πανελλαδικό όργανο των Συλλόγων Γονέων όλων των Δημόσιων Σχολείων που εκπροσωπεί σχεδόν 300.000 γονείς, δε μένει αδρανής, αλλά μέσα από τους Συλλόγους Γονέων, τις Ενώσεις και τις Ομοσπονδίες διεκδικεί – αγωνίζεται και παλεύει απέναντι σε Κυβέρνηση, Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές για τα χρόνια προβλήματα της εκπαίδευσης.

Καλούμε τους γονείς να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να δώσουν την απάντηση τους με μαζικούς αγώνες μέσα από τους Συλλόγους Γονέων για κάθε πρόβλημα σε κάθε σχολείο.

Αθήνα  23.1.2020

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 23012020_dt_gia_sinsdisi_ipoyrgo