ΑΣΓΜΕ: Δελτίο Τύπου για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη

Το ΔΣ της ΑΣΓΜΕ εκφράζει τη θλίψη του για όλους τους αδικοχαμένους συνανθρώπους μας και απαιτούμε να μην συγκαλυφθεί καμία από τις αιτίες του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Εκφράζουμε όμως και την οργή μας για το τραγικό αυτό δυστύχημα που είναι αποτέλεσμα της διαρκούς απαξίωσης της ανάγκης μας για ασφαλείς μεταφορές.

Οι ζωές μας, οι ζωές των παιδιών που χάθηκαν, οι ζωές και των δικών μας παιδιών ΑΞΙΖΟΥΝ! Δεν σας ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ άλλο να παίζετε μαζί τους! Και η ασφάλεια στις μετακινήσεις μας είναι αδιαπραγμάτευτη. Να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια  και στις σχολικές εκδρομές.

Μάθαμε με τον δύσκολο τρόπο όλα αυτά τα χρόνια ότι τα μέτρα προστασίας της υγείας μας, τα ασφαλή σχολικά κτίρια, η ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών μας και τόσα άλλα απαραίτητα για μια αξιοπρεπή ζωή για τα παιδιά και τις οικογένειές μας, για σας είναι κόστος…

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ!

Καλούμε τις Ενώσεις Γονέων της περιοχής και τους Συλλόγους Γονέων όλης της χώρας για άλλη μια φορά να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους και να συνδράμουν στην αιμοδοσία.

ΔΤ 1.3.2023 Για τραγικό δυστύχημα Τέμπη (2)